Denní menu
Vánoční otevírací doba:
24.–26. prosince: zavřeno
31. prosince: 11:00–15:00
1. ledna: zavřeno
Přejeme krásný předvánoční čas a těšíme se na viděnou v Kolbence.
Napsali o nás:
Firemní akce
Pořádání firemních akcí a rodinných oslav je naší vášní. Radegastovna je místem, kde se o vaši společenskou událost postaráme s největší péčí a se zkušenostmi, které jsme posbírali za mnoho let v gastronomii. Neváhejte nám zanechat poptávku na vaši akci. Připravíme vám nabídku na míru, tak abyste se vy nemuseli starat o nic, mohli si slavnostní okamžik užít společně se svými hosty.
‚‚Na vaší akci pořádanou v Radegastovně Kolbenka budou vaši hosté dlouho a v dobrém vzpomínat."
Rezervace
O konceptu
Pořádné jídlo
Víme, co máš rád. Poctivá jídla s výtečnou chutí, která tě dostane. Radegastův roh hojnosti nadělil našemu kraji řadu skvělých surovin, ze kterých připravujeme podle tradičních receptů skutečné pochoutky. Žádné umělé přísady, zato vždy čerstvá kvalita a perfektní servis.
Tankové pivo
Když si chceš Radegast opravdu vychutnat, Radegastovna je nejlepším místem. Čerstvé tankové pivo chutná úplně stejně jako v pivovaru. Naši výčepní mistři se postarají o bohatou pěnu a pivo má přesně tu hořkost, vůní a charakter, jaké mu vtisknul sládek při vaření.
Síla originálního prostředí
Tady budeš ve svém živlu! Rozhlédneš se a uvidíš oslavu síly chlapského ducha. Drsnost, odolnost, sebevědomí – to vše je vyjádřeno použitým materiálem a jeho zpracováním. Pod dohledem samotného Radegasta pocítíš i krásu a malebnost moravské přírody. Vítej doma!
Pivo Radegast
Voda, chmel a ječmen
Nezaměnitelná chuť a říz správně hořkého piva Radegast jsou výsledkem umu nošovických sládků, kteří vaří Radegast dle odkazu prvního sládka Jaromíra Franzla. Právě on vtiskl Radegastu charakteristickou výraznou hořkost. K vaření piva používáme v Nošovicích kvalitní suroviny z Moravy a Slezska. Ne nadarmo nese naše pivo jméno pohanského boha.
Beskydská voda
Křišťálově čistá voda z nádrže Morávka v Beskydech má vynikající vlastnosti pro výrobu piva. Díky tomu, že je velmi měkká, nevyžaduje žádné úpravy. Právě kvůli jedinečnému přírodnímu zdroji vody z Morávky, byl Pivovar Radegast vybudován právě v Nošovicích. Pramen řeky Morávky se nachází na severozápadním úbočí vrchu Sulov v Moravskoslezských Beskydech v nadmořské výšce kolem 880 metrů.
Moravský chmel
Základem nezaměnitelné chuti správně hořkého piva Radegast je chmel, který pro nás pěstují na tradičních hanáckých chmelnicích v okolí vesničky Tršice. Toto místo je jedinečnou chmelařskou lokalitou s historií sahající do 16. století. Pro naše piva používáme odrůdu Žatecký poloraný červeňák, která je jednou z nejkvalitnějších na světě. Ležáku Radegast Ryze Hořká 12 dopřáváme trojité chmelení třemi různými druhy moravského chmele. Kromě Žateckého poloraného červeňáku používáme i odrůdu Sládek a Saaz Late považovanou za budoucnost českého pivovarnictví.
Moravský ječmen
Pro výrobu správně hořkého piva Radegast je používán velmi kvalitní ječmen, který se sklízí na úrodných polích Moravskoslezského, Olomouckého, Zlínského a Jihomoravského kraje. Jedná se o sladovnický ječmen, který je pěstován tak, aby co nejlépe vyhovoval výrobě sladu. Ječmen se zpracovává ve vlastní sladovně v Nošovicích. Sládci tak mají celý proces stále pod kontrolou a slad je připraven přesně na míru pivu Radegast.